Villa Nyhem

Om- och tillbyggnad av relativt ny prefabricerad villa. En nybyggd glasvolym innehållande sällskapsutrymmen är kopplad till det befintliga huset genom en smalare gemensamhetsdel. Projektet innefattade även en stor glaslanternin innehållande ett badrum; nytt kök samt upprustande av trädgård i samarbete med landskapsarkitekt Ulf Nordfjell.

saltis_1Masterbedroom blir något helt nytt genom att få badrum med ljus flödande genom lanterninen.

saltis_2

saltis_3
Ett par ingrepp i glas.

saltis_4Ny volym.

saltis_5

saltis_6

saltis_7Ljuslanternin i master bath och övervåning.

saltis_8Öppen spis i glasrummet sten trappa i trädgården.

saltis_9Vardagsrum.

saltis_10
Trädgård gjordes i samarbete med landskapsarkitekt Ulf Nordfjell.

saltis_11Kök.

saltis_12Köksmatplats.

saltis_13Gäst WC & kök.