Villa Källhagen

Denna hotellanläggning i vacker Djurgårdsmiljö behövde en renovering av sina
konferenslokaler. Arkitekten ville med inredningen lyfta fram en varm och avspänd stämning med ett sobert och lyxigt uttryck för passa resten av Villa Källhagens miljö och arkitektur. För att skapa detta föll valet på träpaneler i valnöt som återkommer i alla konferensmiljöer: i mötesrum såväl som i korridorer, på golv, väggar och som takmaterial. Dolda ljuskällor i och bakom träpanelerna ger lokalerna ett mjukt och behagligt ljus, även i rum där det saknas dagsljus och för tankarna till en
hotellounge. Alla mötesrum är även fullt utrustade med ställbar arbetsbelysning och av-paket med skärmar, högtalare och projektorer för en funktionell och komplett
mötesupplevelse. Klädda stolar och rustika mötesbord gör mötesrummen bekväma och lyxiga att använda.

kallhagen_1Enhetliga materialval och genomtänkt ljussättning.

kallhagen_3
Passage & konferensrum.

kallhagen_2
Konferensrum & andra delen av passagen.

kallhagen_5
Mötesrum.

kallhagen_4
Entrén till det stora konferensrummet.