Om Rex+ Arkitektbyrå

Rex+ Arkitektbyrå

Rex+ är ett arkitektkontor med ungefär tio arkitekter och inredningsarkitekter som har sitt säte i Stockholm. Det familjeägda företaget startades av Olle Rex och Kristina Hoffmann Rex och hette fram till 2013 Olle Rex arkitektbyrå. Då gick två medarbetare, Petra Sjölund och Sandra Sjödin, in som delägare, det blev ett generationsskifte och kontoret fick det nya namnet Rex+ Arkitektbyrå. Sedan dess har ytterligare en medarbetare, Dan Åkerblom, gått in som delägare för att ge företaget en bred och solid grund.

Företaget ägs idag av Olle, Petra och Dan. Här möts olika generationer med olika synpunkter och erfarenheter för att tillsammans skapa spännande arkitektur. Kontorets styrka ligger i ett stort intresse för och en gedigen erfarenhet av att arbeta med många olika typer av byggprojekt; från privatbostäder till kontor, från renovering till nybyggnad, från detaljplaner till inredning och möbler. Vi anpassar våra arkitekttjänster efter kundens behov.

Namnet Rex+ kommer från det inarbetade och välrenommerade Rex som har fått tillägget ”+” som står för ett mervärde, något extra, både för företaget, dess anställda och kunder. Rex+ associeras mindre till en person men fortsätter att som bolag stå för en kvalitetsstämpel och garanti för dess kunder.

Vi på Rex+ fortsätter att skapa Stockholms vackraste privatbostäder. Stort fokus läggs nu även på hotell, restauranger och kontor som länge varit viktiga delar av vår verksamhet. Kontoret har alltid haft engagerade och medvetna kunder som söker sig till oss eftersom de känner sig trygga med att vi levererar vad de förväntar sig -och mer. Vi välkomnar dem tillsammans med alla nya kunder att följa med på vår spännande resa!

Ett plus för framtiden!

about kopia